Heno Logga med text

Om Heno

Heno AB levererar innovativa och driftsäkra lösningar inom sanitet och publik miljö sedan 1966. Våra system för duschar, tvättställ, urinaler och WC finns idag över hela Sverige.


Henos affärsidé har alltid varit att förena smarta lösningar med hög kvalité. Idag är vi generalagent för några av Europas ledande sanitetstillverkare. Namnet Heno är också synonymt med ledande produktutveckling och god kvalité. Våra system utvecklas kontinuerligt, inte minst inom området elektronisk styrning av duschsystem.


Vårt mål är att hjälpa er att optimera er anläggning för att uppnå det resultatet som passar just er. Våra kunniga medarbetare kommer gärna med förslag till programtexter och ser till så att just ni får precis den lösning ni behöver. Skicka in era underlag och ritningar till oss så samarbetar vi tillsammans för att hitta den optimala lösningen.


Vi erbjuder kompletta och högkvalitativa styrsystem för duschar, tvättställ, urinaler & WC. Våra styrsystem ger hög komfort & driftsäkerhet. Med erfarenhet och känsla utformar vi varje system efter kundens speciella behov.

Sedan ett antal år har vi inom Heno breddat verksamheten och är idag ofta delaktiga i utformningen av högriskanläggningar. Exempel på detta är miljöer som fängelser, arrester och rättspsyk där kraven på innovativa, driftsäkra och säkra lösningar är höga. 


Senast på listan över utveckling är vårt sortiment som är specialanpassat för sjukhus, vård och omsorg.Heno Tvättställ wc ModulerSt-GöranHeno Duschpelare utomhusHeno LegionellakontrollHeno duschanordningRada Sense Cover